Swipe to the left

Osvěžte si léto slevami na vysněnou koupelnu

Nenechte si utéct aktuální slevu až 30 % na vybavení koupelny. Příjemným bonusem vám bude i grafický 3D návrh zdarma.

Osvěžte si léto slevami na vysněnou koupelnu

Začalo období prosluněných dnů a stoupajících teplot. U nás ale přichází změny v podobě snižování cen. Vybrané produkty jsme do 31. 8. 2024 zlevnili až o 30 %. Pokud vás tedy dostatečně nezahřejí sluneční paprsky, naše slevy určitě. Navštivte co nejdříve Koupelny Ptáček.

Tisíce produktů pro vaši koupelnu za lepší ceny
Ať už plánujete kompletní zařízení celé koupelny, její části nebo jen chcete zakoupit nový koupelnový nábytek a sanitu, nyní je ideální čas. Získejte inspiraci v našem katalogu produktů, kde můžete objevit nespočet designových možností, trendů a inspirace pro koupelnu. Vyberte si to nejlepší z více než 32 000 položek sortimentu obkladů a dlažeb, sanitární keramiky, nábytku, baterií, van, sprchových koutů apod. V nabídce naleznete samozřejmě i doplňkový sortiment.

Koupelny odborně s 3D návrhem a slevou
Navštivte nejbližší koupelnové studio a zjistěte, na jaké produkty můžete letní akci využít. Zde se vám dostane profesionální péče a špičkového poradenství, ať už v oblasti samotných produktů, jejich umístěním apod. Pro dokonalou představu vzhledu nové koupelny vám naši specialisté připraví 3D grafický návrh zdarma, který vás pozve přímo do vysněné místnosti. Rádi vám navíc poskytneme pomoc s výběrem realizační firmy. S možností dopravy zdarma, zajištěním technické dokumentace a odbornými znalostmi jsme připraveni vyjít vstříc vašim snům.

Sjednejte si zdarma nezávaznou schůzku v některém z našich koupelnových studií, které naleznete napříč celou republikou. Díky skvělým slevám až 30 % je právě nyní ten nejlepší čas.

* Sleva až 30 % se vztahuje pouze na vybrané zboží a je počítána z katalogových cen výrobců. Využití letních slev je možné pouze v případě platby v hotovosti, kartou nebo převodem před dodávkou. Slevy se nevztahují na developerské projekty. Více informací vám poskytne náš odborný personál na studiích.